✅ دانلود قانونی فیلم رستاخیز با لینک مستقیم و کیفیت HD
توجه : لینکهای دانلود همزمان با پخش خانگی فعال می گردد.
✅ این نسخه ها بالاترین کیفیت ارائه شده و FULL HD هستند.
✅ هر یک از فایل ها بر روی سرورهای داخل و خارج از ایران و با بالاترین سرعت اینترنت شما در دسترستان قرار خواهد گرفت.
✅ این فایل ها توسط شرکت پخش کننده فیلم، آپلود و در اختیار شما قرار گرفته اند و تمامی مبالغ پرداختی مستقیما به حساب تولید کننده واریز می گردد.
✅ بر طبق اعلام تولید کنندگان آثار شبکه نمایش خانگی هر فایل دانلود شده برای استفاده توسط یک خانواده در نظر گرفته شده است لذا حتی المقدور از انتشار فایل خریداری شده برای سایرین خودداری نمایید.
⍟ جهت آگاهی از زمان دقیق آپلود فایل ها به تلگرام حلال دانلود به نشانی @halaldownload بپیوندید.
اخبار فیلم رستاخیز
◀️ معرفی فیلم رستاخیز در ویکی پدیا
رستاخیز که با نام روز رستاخیز هم شناخته میشود، فیلمی تاریخی مذهبی به کارگردانی و نویسندگی احمدرضا درویش محصول سال ۱۳۹۱ است. این فیلم در جهان غرب با عنوان حسین آنکه گفت نه (به انگلیسی: Hussein Who Said No) و در جهان عرب با عنوان قربان (به عربی: القربان) شناخته میشود. رستاخیز در سی و دومین دوره جشنواره فیلم فجر در ۱۱ بخش نامزد دریافت سیمرغ بلورین بود و در نهایت در ۸ بخش از جمله بهترین فیلم و بهترین کارگردانی برنده سیمرغ بلورین شد.
این فیلم در ۲ دی ۱۳۹۲ در سینما فرهنگ با حضور برخی اعضای دولت اکران خصوصی شد و در ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ در کاخ جشنوارهٔ فجر همزمان با برگزاری سی و دومین دوره جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمد.
پایین کشیدن رستاخیز از پرده ی سینما
فیلم رستاخیز در روز ۲۴ تیر ۱۳۹۴ با مجوز قانونی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به اکران عمومی درآمد اما ساعاتی پس از آن در پی مخالفت علما و مراجع با محتوای آن و به تصویر کشیدن چهره برخی از پرده سینماها به پایین کشیده شد.
جوایز فیلم رستاخیز
جوایز داخلی
فیلم سینمایی رستاخیز از بین یازده رشتهای که در سی و دومین جشنواره فیلم فجر نامزد شده بود، در هشت رشته یعنی بهترین چهرهپردازی، طراحی صحنه و لباس، نقش مکمل مرد، بهترین موسیقی متن، بهترین فیلمبرداری، بهترین کارگردانی، بهترین فیلم، بهترین جلوههای ویژه میدانی برنده جایزه شد.
جوایز بینالمللی
بهترین فیلم – جشنواره بینالمللی فیلم بغداد ۲۰۱۵
بهترین فیلم از نگاه تماشاگران – جشنواره بینالمللی فیلم بغداد ۲۰۱۵
جایزه ویژه بهترین کارگردانی – جشنواره بینالمللی غدیر ۲۰۱۶
لوح تقدیر و نشان ویژه – جشنواره بینالمللی فیلم نهج ۲۰۱۷
داستان فیلم رستاخیز
بعد از مرگ معاویه پسر ابوسفیان، یزید بن معاویه خود را خلیفه مسلمین میخواند و به فرماندار مدینه نامه مینویسد که از امام حسین بیعت بستاند. بکیر بن حر که به عنوان پیک مخصوص دربار یزید بن معاویه برگزیده شدهاست مأمور رساندن نامه یزید بن معاویه به مدینه میگردد. او که جوانی چابک و پرانرژی است و در تکاپوی حقیقت است در مدینه متوجه میشود که حامل نامهای است که در آن به کشتن امام حسین فرمان داده شدهاست. بکیر در مکه با اندیشهها و خط فکری امام حسین (امام شیعیان) آشنا میشود.
مردم کوفه با فرستادن نامههای بسیار زیاد، امام حسین را به کوفه دعوت کردهاند تا در قیام بر ضد یزید پسر معاویه، آنها را یاری کنند. حر ابن یزید ریاحی، به همراه بکیر و دو هزار سوار از سوی عبیداله بن زیاد مأمور میشوند به سمت کاروان امام حسین که به سمت کوفه در حرکت هستند بروند. کاروان امام حسین در شماری اندک، در کربلا به محاصره هزاران نفر از لشکریان یزید درمیآینددر این میان حُر و پسرش که سخنان حسین ابن علی را شنیده و به اشتباه راه خود پی بردهاند، تصمیم میگیرند که به اردوی حسین ابن علی پناه ببرند و همراه او شهید میشوند.
✅انتشار نسخه دانلود غیرقانونی رستاخیز در یوتیوب/ شهریوز ۹۸
فیلم سینمایی «رستاخیز» به کارگردانی احمدرضا درویش به صورت غیرقانونی از طریق سایت یوتیوب منتشر شد.
درویش با انتشار یادداشتی به این مسئله واکنش نشان داد. در این یادداشت آمده است:
به نام خدا
نازنینتر زِ قدت در چمن ناز نَرست
خوشتَر از نقش تو در عالم تصویر نبود
(حافظ)
پس از بیست سال حسرت و آرزوی تولید اثری با الهام از حماسهی عاشورا، بالاخره در شب شامِ غریبانِ سال ۱۳۸۴، (همزمان با امضای قرارداد هستهای «برجام») انتظار به سرآمد و با استعانت از الطاف الهی و توسل به ائمۀ اطهار (ع) تَشرُّف به آسمانِ ملکوتیِ امام حسین (ع) آغاز شد.
گامِ اول
برای تولید فیلم سینمایی «رستاخیز»، با عزمِ راسخِ عواملِ سازنده و بهرهگیری از سرمایههای معنوی و مادی در بخش خصوصی (در ایران و خارج از کشور) و حمایتِ نهادهای مرتبط، ده سال زمان صرف شد.
گامِ دوم
فیلم «رستاخیز» در سال ۱۳۹۲ و در سی و دومین جشنوارهی فیلم فجر، با کسب ۸ سیمرغ بلورین در بخش داخلی، یک سیمرغ بلورین در بخش بینالملل و جایزهی ویژه (نشان مصطفی عقاد)، به عنوان بهترین فیلم، بهترین کارگردانی، بهترین فیلمبرداری، بهترین طراحی صحنه، بهترین موسیقی و … معرفی شد.
گامِ سوم
فیلم «رستاخیز» با تکیه بر مبانی فقهی و مجوزهای قانونی در تاریخ ۲۴/۴/۱۳۹۴، اکران و پس از چند ساعت به دستور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی وقت از پردهی اکران پایین کشیده شد. سازمان امور سینمایی پس از توقیف فیلم رستاخیز، در اقدامی سؤالبرانگیز، پروانهی نمایش داخلی فیلم را باطل و پروانه نمایش بینالمللی آن را صادر کرد!
گامِ چهارم
تلاشها برای رفع مشکل «رستاخیز» کلید خورد. از مکاتبهها و ملاقاتهای حضوری با مقامهای کشوری و لشکری گرفته تا مکاتبه با رئیس جمهور محترم و پاسخ حیرتانگیز ایشان! و ملاقات با بالاترین مقام عالی کشور، رهبر معظم انقلاب که تأکید کردند:
“… شما به خدا توکل و بر باور خود ایستادگی کنید … ” و حُجّت را بر سازندهی رستاخیز تمام کردند.
گامِ پنجم
اکنون پس از سپری شدن بیش از چهار سال از توقیف فیلم «رستاخیز» و همزمان با شام غریبان شهدای کربلا (۱۳۹۸) نسخهی معیوب این فیلم با نام «القربان» در اقدامی غیراخلاقی و غیرقانونی به فضای مجازی و سایتهای اینترنتی راه یافته است. راهزنانِ عرصهی هنر و فرهنگ با بستن قاب تصویر (کادر)، نشانِ حک شده (واترمارک) بر روی تصاویر و عنوانبندیِ (تیتراژ) انتهای فیلم که حاوی اسامی عوامل و سرمایهگذاران فیلم بوده است را حذف کردهاند. متأسفانه چهار روز از این سرقتِ فرهنگی سپری شده، صدها هزار نفر فیلم «القربان» را دیدهاند و بنا بر قرائن موجود، میلیونها نفر با پرداخت هزینه به شبکههای اینترنتیِ خارجی به تماشای آن نشستهاند!
***
بیش از پانزده سال از شب آغازینِ عاشورای ۱۳۸۴ و تولید فیلم «رستاخیز» سپری شده است. توصیف و توضیح در خصوص هر یک از گامهای این فیلم، کتابی قطور است که گرچه دانستن آن، عبرتهای گرانبهایی را برای افکار عمومی و دستاندرکارانِ عرصهی فرهنگ و هنر به همراه دارد، لکن اشاره به جزئیات آن در این مقال نمیگنجد. جسمِ به گروگان گرفته شدهی فرزند من «رستاخیز»، توسط دولت تدبیر و اُمید، در حالی توسط دستهای آلوده به جهل و تباهی در آنسوی مرزها به تاراج رفته است که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از شروع تولید این فیلم تاکنون، چندین وزیر را به خود دیده است!
اینجانب، ضمن توصیه به خود و مسئولان محترم، به رعایت موازین منطبق بر اخلاق، انصاف و عدالت، توجه همگان را به موارد ذیل جلب میکنم.
۱. فیلم رستاخیز با هدف ترویج فرهنگ اهل بیت (ع) در بخش خصوصی ساخته شده و حقالناس است. گرچه پس از محکوم شدنِ وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در دادگاه بدویِ دیوان عدالت اداری، بنیاد سینمایی فارابی و مؤسسهی رسانههای تصویری برای جبران بخشی از دیونِ سازندگان، به سهامدارانِ آن پیوستهاند.
۲. با توجه به ظرفیتهای نامحدود در عصر ارتباطات و نقش بیبدیل آثار هنری در ترویج ارزشهای فرهنگی؛ از محضر علما و مراجع عالیقدر، دانشمندان و روشنفکرانِ علوم دینی و علوم اجتماعی، ذاکرانِ اهلِ بیتِ عصمت و طهارت (ع) و اصحاب گرانقدر رسانه درخواست میکنم، با تأکید و تکیه بر پویایی فقه شیعه و سیرهی نبوی (ص) بستر مناسب را برای تشویق اصحاب هنر و ترغیب آنان به تولید آثارِ متأثر از معارف دینی و تاریخی فراهم کنند و امکان سوءاستفادهی معاندان و کجاندیشان را از ذخایر نابِ فرهنگی سلب نمایند.
۳. از دو قوهی محترمِ قضائیه و مقنّنه درخواست میکنم که در دفاع از حقوق معنوی و سرمایههای هنری و فرهنگی، همچون دفاع از بیتالمال و حقالناس حساسیت نشان دهند. گرچه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در مقابل حکم بدوی دادگاه دیوان عدالت اداری و اعتراضها و مطالباتِ مُکرّر نمایندگان مجلس شورای اسلامی نسبت به رفع توقیف «رستاخیز» وقعی ننهاده است، لکن بیتوجهی مسئولانِ ذیربط، از مسئولیت این دو قوهی مهم نمیکاهد.
۴. صیانت از سرمایههای معنوی، هنری و فرهنگی وظیفهی ذاتیِ وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان سینمایی است. متأسفانه این دو نهاد دولتی در مسئلهی رستاخیز، با فرافکنی و انفعال، به مکاتبات و مطالباتِ اینجانب و سازندگان «رستاخیز» بیاعتنا بوده و هستند. اکنون وقت آن است که آنان از خواب غفلت بیدار شوند و در برابر هویتِ به یغما رفتهی فیلم عاشورایی رستاخیز، از خود عکسالعملی معنیدار نشان دهند.
۵. از همهی نهادهای انتظامی و اطلاعاتی، وزارت امور خارجه، وزارت کشور، معاونت حقوقی رئیس جمهور و دیگر دوائرِ مرتبط، درخواست میکنم که ضمن واکاوی و پیگیری موضوع از مجاری داخلی و خارجی، نسبت به کشفِ منشأ این سرقتِ فرهنگی اقدام کنند و هرچه سریعتر از انتشارِ این عملِ حرام و گستاخانه جلوگیری نمایند.
۶. از سهامدارانِ داخلی و خارجی فیلم «رستاخیز» درخواست میکنم همچون گذشته بر صیانت از حقوق معنوی و مادی این فیلم پافشاری و با پیگیری و مطالبهی مجدانه، از به تاراج رفتن حیثیت مولود خود جلوگیری کنند. در این خصوص گرچه بنیاد سینمایی فارابی و مؤسسهی رسانههای تصویری که پس از حکم بدوی دادگاه دیوان عدالت اداری به سهامداران فیلم پیوستهاند، دو نهاد وابسته به دولت هستند و متأسفانه برای دفاع از مطالبهی مؤلف و سازندگان فیلم «رستاخیز» و رفع توقیف فیلم اقدامی نکردهاند؛ لکن این نهادها، هم به دلیل وظایف ذاتی خود در صیانت از همهی آثار سینمایی و هم به عنوان سهامدار، نسبت به پیگیری حقوقیِ موضوع فوق، مسئولیت مضاعفی برعهده دارند.
۷. بسیار متأسفم که بر اثر آنچه به «رستاخیز» تحمیل شده است، هموطنان من از تماشای آن محروم و مخاطبان خارجی بر آنان رجحان پیدا کردهاند! به دلیل برخورداری فیلم «رستاخیز» از مضمون بلند حماسهی عاشورا و همچنین حاشیههای پس از توقیف آن توسط وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، عطشِ فراوانی در مخاطبان محترمِ داخلی و خارجی، به خصوص جوانان برومند، برای دیدن این فیلم بوجود آمده است. اینجانب به عنوان عضوی کوچک از خانوادهی بزرگِ سینمای ایران از عموم مردم ارجمند، به خصوص ارادتمندان به ساحت مقدّس حضرت اباعبدالله الحسین (ع) که به رعایت امور شرعی و قانونی شهره هستند، تقاضا میکنم که از دیدن، کپیبرداری و انتشار فیلم «رستاخیز» اجتناب کنند و دیگران را نیز از این فعل حرام و غیرقانونی پرهیز دهند.
به اُمید آنکه با درایت و تدابیر منطبق بر اخلاق و عقلانیت، هیچ مخاطبی از دیدن، شنیدن و درک آثار هنری محروم نشود و «رستاخیز» با عبور از موانع و رضایت سازندگانِ آن، در معرضِ دیدگانِ عمومی قرار گیرد.
نخستین بار، در روز رستاخیز درباره خونها دادرسی خواهد شد.
پیامبر اکرم (ص)
✅احمدرضا درویش کارگردان رستاخیز: صبر کنید رستاخیز را قانونی و با کیفیت ببینید| نسخه قانونی «رستاخیز» بارگذاری خواهد شد
?فکر میکنم فرهنگ برای سیستم حکومتی ما خیلی مهم نیست و مدیریت توئیتری بر کشور ما حاکم شده است!
?مدیران ما پای امضا و مجوزشان نمیایستند و من هم دیگر از آنها مجوز ساخت فیلم نمیگیرم.
?اگر علاقمندان صبر کنند،توسط صاحبان فیلم، به صورت کاملا قانونی و شرعی فیلم بارگذاری خواهد شد و می توانند آن را با کیفیت خوب تماشا کنند.
?جهانی شدن سینمای ایران، توهمی بیش نیست؛ حتی در مزارشریف هم کسی دنبال فیلمهای ایرانی نیست.۱۵مهر ۹۸
✅حذف فیلم رستاخیز از یوتیوب
?احمدرضا درویش کارگردان فیلم رستاخیز که به مجامع بین المللی برای پخش غیرمجاز فیلمش شکایت کرده بود موفق شد این فیلم را از روی شبکه یوتیوب حذف کند. این فیلم شهریور امسال به نام “القربان” به زبان عربی و بهصورت اینترنتی و قاچاق روی یوتیوب منتشر و با اعتراض عوامل آن روبهرو شد. ۳۰ مهر۹۸
زمان پخش در شبکه نمایش خانگی و انتشار نسخه دانلود قانونی فیلم رستاخیز
در حال حاضر از ۱۶ اسفند ماه همزمان با ولادت حضرت ابوالفضل العباس(ع) امکان نمایش بینالمللی فیلم «رستاخیز» به صورت مجازی در پلتفرم اختصاصی “هِلال چنل” به آدرس www.helalchannel.com امکان پذیر است و برای تماشاگران داخل کشور روش ویژهای برای ورود به این پلتفرم درنظر گرفته شده است.
تیزر فیلم رستاخیز
تصاویر فیلم رستاخیز
- عنوان اصلی: رستاخیز
- تاریخ انتشار: 07-07-1398
- ژانر: تاریخی-مذهبی, درام
- برچسب ها: AhmadReza Darvish, چگونه فیلم رستاخیز را دانلود کنیم, دانلود رایگان فیلم رستاخیز, دانلود فیلم رستاخیز, دانلود فیلم رستاخیز احمدرضا درویش, دانلود فیلم رستاخیز با حجم کم, دانلود فیلم رستاخیز بدون حذفیات, دانلود فیلم رستاخیز به صورت کامل, دانلود فیلم رستاخیز کم حجم, دانلود فیلم رستاخیز واقعه کربلا, دانلود فیلم رستاخیز یوتیوب, دانلود فیلم سینمایی رستاخیز, دانلود قاچاق فیلم رستاخیز, دانلود کامل فیلم رستاخیز, دانلود کامل فیلم رستاخیز احمدرضا درویش, دانلود نسخه اصلی فیلم رستاخیز, رستاخیز, فیلم رستاخیز, فیلم رستاخیز احمدرضا درویش, فیلم رستاخیز دانلود, قاچاق فیلم رستاخیز, نسخه قاچاق
- کارگردان: احمد رضا درویش
ا - 17 آوریل, 2024
بسم رب الحسین . در گذشته وقتی در تعذیه کسی نقش یکی از اهل بیت علیهم السلام را اجرا میکرد خارج از تعزیه و در بقیه ایام سال هم سعی میکرد بطور برازنده ای شئونات اسلامی را رعایت کند . بروید و از بازماندگان ایام قدیم بپرسید حتی کسی که نقش نعش مطهر حضرت سید الشهداء علیه السلام را اجرا میکرد در تمام طول سال حتی شغل دیگری نداشت و او را از جهت مالی به اندازه ای تامین میکردند که مجبور نباشد در نقش دیگری بازی کند و در تمام سال با همان شمائل سیدالشهداء و حتی با همان عمامه و محاسن بلند و لباس مشابه ایشان زندگی میکرد تا مبادا شائبه کم ترین تنقیصی برای آن وجود عظیم القدر وجود داشته باشد به حدی که منقول است یکی از این افراد که نقش نعش مطهر را اجرا میکرد زمانی به دیدار مرحوم سید ابوالحسن اصفهانی رحمه الله مرجع اعلای شیعه رفته بود . سید از دیدن ظاهر با شکوه و لباس و عمامه و محاسن بلندش پنداشته بود که او یکی از علمای طراز اول باید باشد و آنطور که معمولش بوده در برابر علما حاضر میشده از او استقبال کرده تا آنکه به ایشان گفت شد که شغل او چیست
البته غرض تایید مراسم شبیه خوانی و تعزیه نیست . در گذشته هم علما مخالت هایی با این مراسمات داشته اند ولی عوام چندان در اجرای مراسمات گوش به سخن علما ندارند . فقط خواستم مقدار اهتمام مردم و نقش آفرینان تعزیه برای حفظ حرمت اهل بیت علیهم السلام را بگویم اما امروز چطور ؟ بازیگری نقش پیامبر یا همسر یا دختر پیامبر یا امامی را اجرا میکند اما در خارج از آن نقش و در خارج از آن فیلم چه تصاویر و سخنانی و کارهایی از او صادر میشود ؟ فرض کنید کودکی را که ذهنش خالی است در ذهنش تصوری از مثلا قمر منیر بنی هاشم علیه السلام ندارد و اولین بار با تصویر یک بازیگر و با اجرای او با این شخصیت آشنا میشود . ذهن وقتی خالی باشد چطور پر میشود ؟خصوصا در ایام کودکی که انسان تشنه یادگیری است و ذهن پاک مانند یک صفحه سپید است بلکه گفته اند آموزش در کودکی مثل نقاشی بر سنگ است که هیچ پاک نشود . حالا این کودک اگر با این چهره با آن وجود شریف آشنا شد چند روز دیگر اگر این چهره را در قالب دیگری که هیچ سنخیت با دین ندارد دید بلکه بر عکس حرفهایی ضد دین هم از این چهره و شخص شنید چه حالتی به او دست میدهد ؟ در حالی که یقینا نام و شخصیت ابالفضل علیه السلام تا آخر عمر به شکل و شمایل همین بازیگر در ذهن کودک نقش میبندد بطوریکه هر گاه نام حضرت عباس علیه السلام را بشنود چهره این بازیگر در ذهنش تداعی میشود و احتمالا به همراه تمام صحنه های دیگری که در نقش ها و جاهای دیگر از این بازیگر دیده و این چه ضربه ای به تداعی ذهنی و حس او از حضرت ابالفضل علیه السلام میزند . تا بحال فکر کرده ایم که چرا هرگاه نام پیامبران و اهل بیت علیهم السلام به میان می آید باید با تعظیم و تکریم و سلام و صلوات باشد ؟ قبلش میگوییم حضرت بعدش میگوئیم علیه السلام مثلا حضرت ابالفضل العباس علیه السلام . و این از تعالیم خود ایشان است . حتی در قرآن (سوره نور آیه ۶۳) این معنی به صراحت آمده که : پیامبر را مانند یکی از خودتان صدا نزنید . یا در آیه ۵۶ سوره احزاب که بسیار معروف است و در مساجد بعد از نماز ها همیشه خوانده میشود آمده که : همانا خدا و ملائک بر پیامبر صلوات میفرستند ای کسانی که ایمان آورده اید بر او صلوات بفرستید و سلام بفرستید . همچنین بار ها خداوند عز و جل در آیات قرآن بر پیامبران و آل آنان سلام فرستاده چرا؟ روشن است که این نحوه خاص از نام بردن و ذکر پیامبران و اهل بیت علیه السلام روی ما و حالت ذهنی و قلبی ما و حسی که نسبت به ایشان داریم بسیار موثر است خصوصا در دراز مدت . بطوریکه دیده شده بعض افرادی که حتی از دین خارج شده اند تا مدت طولانی و حتی گاه تا پایان عمر نتوانسته اند اسائه ادب و بی حرمتی نسبت به ساحت مقدس پیامبران و اهل بیت علیهم السلام روا دارند . سخت میشود به نامی که همیشه با قداست و بزرگی از آن یاد کرده ای توهین کنی . یا حتی خیال بدی از او در ذهن داشته باشی .
به تجربه خودمان رجوع کنیم فرض کنید معاذالله تصویر کسی که نقش یکی از بانوان مقدس را بازی کرده بعدها با ظاهر زننده ای در جایی ببینیم بطور قطع همان لحظه که او را با آن وضع میبینیم ذهن ما بی درنگ تصویر او را در زمان نقش آفرینی او در نقش آن وجود مقدس و با همان شمایل در ذهن ما حاضر میکند و حتی مشغول مقایسه میشود . تصور کنید چه حالتی دست میدهد . حالا تصور کنید در ذهن یک کودک یا نوجوان چه تصوری دست میدهد . اصلا دست خود انسان نیست . خود من هرگاه نام یکی از شخصیتهای مذهبی را میشنوم که قبلا نقش آفرینی شده فورا شمایل بازیگر آن نقش به ذهنم خطور میکند چه بخواهم چه نخواهم . لذا وقتی فیلم پیامبر مجیدی آمد متوجه شدم که نقش حضرت آمنه سلام الله علیها را به تصویر کشیده اند حاضر نشدم آن قسمت هایی را که مربوط به حضرت آمنه علیها السلام هست را ببینم . فقط بخاطر خودم . نه به جهت لجبازی با کسی یا اطاعت از کسی . و آیه ای در قرآن کریم هست که شاید به همین معنا اشاره داشته باشد آیه ۵۳ سوره احزاب که میفرماید : اگر چیزی از زنان پیامبر درخواست کردید از پشت پرده درخواست کنید ، این برای پاکیزه تر ماندن قلب های شما و قلب های آنان است . توجه کنید در مورد حس و پاکیزه ماندن حس صحبت میکند . قلب های شما و حتی قلب های آنان . چقدر مسأله حساس است که با چنین صراحتی باید در قرآن مطرح شود . حتی صحبت از پوشش زنان پیامبر نیست بلکه باید از پس پرده هم باشد .
بسیار بسیار مهم است پاک ماندن دل و احساس انسان نسبت به حضرات معصومین و اهل بیت علیهم السلام و لذا در گذشته و حتی در بعض جاها در همین امروز شبیه خوانان و نقش آفرینان تعذیه با پارچه ای صورت خود را کامل میپوشانند نه فقط در نقش آفرینی مربوط به بانوان بلکه در نقش آفرینی مربوط به مردان اهل بیت علیهم السلام . حتی همین حالا میتوانید با جستجو و گذری در فضای مجازی نمونه هایی را در قالب فیلم ببینید .
فکر کنیم . علما اگر با کاری مخالفت میکنند بجهت این است که وقت میگذارند و روی جوانب مختلف قضیه فکر میکنند چون از ما بسیار نسبت به دین دلسوزترند . بسیار زیادتر از ما هم دوست دارند که دین و مسائل دینی هرچه بیشتر و جذابتر ارائه و تبلیغ شود اما نه به این صورت که در آینده تاثیرات مخرب و جبران ناپذیری باقی بماند . یا حق
راد - 19 ژانویه, 2024
این فیلم مال ۱۱ سال قبله ولی هنوز جایی برای دانلود نذاشتنش. مگه چقدر ضد خدا و پیامبره؟
محمد - 02 آگوست, 2023
چرا دانلود نمیشه میزنم میزه تو یه سایت دیگه چه مسخره بازیه ???
kooodak - 03 آگوست, 2023
کاربر عزیز لینک های پخش خانگی هنوز فعال نشده است
Gfg - 28 جولای, 2023
سلام نمیشه دانلود کرد؟ لینک ها مشکل داره
kooodak - 03 آگوست, 2023
کاربر عزیز
لینک های پخش قانونی هنوز فعال نشده است
دریاآبی - 02 آوریل, 2023
سلام من از حرام بودن دانلود فیلم بی اطلاع بودم لطفا به اطلاع آقای درویش برسونید و بخواهید ما رو حلال کنن لطفا
Z - 11 مارس, 2023
وای خدا از دست این علما
اخه چه اشکالی داره ما همه میدونیم اینا بازیگرن خود اماما نیستن یعنی به نظرتون امام ها ناراحت میشن اگه یه بازیگر نقششون بازی کنه چهره شون هم نشون داده بشه؟ اسلام به خطر میوفته؟ ول کنید بابا مگه چندتا فیلم اینجوری داریم تو مملکت چرا نمیذارید جهانی بشه کارامون
SalarHM - 03 سپتامبر, 2022
تاریخ اکران کیه ؟ اگه بخوایم بخریم چطور ؟
kooodak - 08 نوامبر, 2022
با سلام دوست عزیز هنوز لینک های فروش منتشر نشده است. به محض اینکه منتشر شود، در سایت قرار خواهد گرفت.
خاک پای مهدی زهرا - 02 سپتامبر, 2022
یه روز آقامون مهدی میاد ولی هنوز عده ای فراوان هنوز دنبال سلیمان ابن سرجهاهستن
سالار - 26 آگوست, 2022
کی قراره این موش و گربه بازی تموم بشه. یه دونه فیلم ساخته شده می خواهیم تماشا کنیم.کاش همه کارامون اینطور دقیق بود
آرتین - 24 دسامبر, 2022
سلام علیکم حقیقتا اینکه یک فیلمی در مورد نهضت امام حسین(ع) درست شده ممنونم حقیقتا از شما تشکر میکنم وبابت اینکه عجولانه بخشی ازفیلم رو زیر نویس رو دیدم عذرخواهی میکنم انشالله ما رو ببخشید استاد
kooodak - 31 آگوست, 2022
توجه : لینکهای دانلود همزمان با پخش خانگی فعال می گردد.
fateme - 31 جولای, 2022
لینک ها خرابه ؟ چرا دانلود نمیشه؟
kooodak - 08 نوامبر, 2022
دوست عزیز متاسفانه لینک همکاری فروش این فیلم هنوز منتشر نشده است.
kooodak - 31 آگوست, 2022
توجه : لینکهای دانلود همزمان با پخش خانگی فعال می گردد.
ali - 09 مارس, 2022
سلام خبری از خرید قانونی فیلم نیست
سهیل طاهری - 05 مارس, 2022
من این فیلم رو تو جشنواره فیلم فجر دیدم و بی نهایت لذت بردم واقعاً متاسفم برای مسئولانی که این فیلم را به دلایل واهی و نادرست توقیف کردند من هم متاسفانه از بیانیه آقای درویش درباره حرام بودن دانلود نسخه غیر قانونی این فیلم بی اطلاع بودم و بعد از دیدن فیلم متوجه شدم که به این وسیله از ایشون حلالیت می خواهم امیدوارم که هرچه زودتر امکان نمایش قانونی فیلم فراهم بشه
نسیم - 11 آگوست, 2022
سلام آخه کی گفته چهره حضرت عباس نورداشته و چرا باید نور داشته باشه این فیلم بهترین فیلم توکل جهان هستش .فقط یه عده آدمه سبک مغز به این جور چیزاگیر میدن خب چهره معلوم بشه مگه چه مشکلی داره بازیگر نقش حضرت عباس هم زیباس هم عالی بازی کرده اتفاقن اگر صورتش معلوم نمیشدمجبور میشدن نشونش ندن و فیلم خراب میشد .انسان های سبک مغز قمربنی هاشم حضرت ابوالفضل صورتش نور نداشته واقعن متأسفم برا خیلیا.
علی آقائیان یسار - 16 نوامبر, 2021
سلام واحترام به آقای احمد رضا درویش . می توانم درک کنم چقدر ازتوقیف فیلم رستاخیز زجرکشیدید. آقای احمد رضا درویش من نمی دانستم سینمایی زیرنویس رستاخیز را دانلودش حرام اعلام کردین که من دانلود کردم دیدم والعان دیدم صحبت های شما را
شمارا به خدا مرا حلال کنید تا مدیون شما نباشم.
از محبت شما پیشاپیش تشکر و قدردانی میکنم.
بسیار عالی،قوی، بود لذت بردم. ای کاش ازتوقیف بدرآید فارسی آن را ببینیم. بی صبرانه منتظرهستم
حسین - 01 سپتامبر, 2021
فیلم رستاخیز کجا میتونم دانلود کنم؟
محمد - 20 آگوست, 2021
۷ سال توقیف کردن این فیلم خوب رو .
SRK - 12 جولای, 2023
ببینید عزیزان دلیل اینکه نورانی بشن چهره های نقش امامارو بازی میکنن یکیش اینه که وقتی شما میگی امام حسین ذهنت نره سمت بازیگری که نقش ایشونو بازی کرده شاید این بازیگری که نقش امام رو بازی کرده یه تخلفی کرده باشه ذهن ها میره به سمت نقشی که در اون امام بودن مثلا.وقتی میگیم حضرت یوسف همه ما چهره مصطفی زمانی را به خاطر میاریم درجه چهارده معصوم علیهم السلام از همه انبیا بالاتره یا مثلا آقای داریوش ارجمند گفتن من وقتی نقش مالک اشترو بازی کردم دیگه هیچوقت فلان کارو نکردم به خاطر اینکه ایشون نقش مالک اشتر داشتند وکوچکترین خطایی ضربه میزد
ملی - 16 آگوست, 2021
میشه بگین از کجا دانلود کردین؟
E.y - 16 آگوست, 2021
اگه از مجموع ۱۵۸ دقیقه فیلم چهره حضرت عباس که شاید کلا ۱۸ دقیقه هست گرفته بشه هیچ چیز منحصر بفرد یا مثبتی نسبت به عظمت داستان در فیلم وجود نداره.حتی راوایت داستان هم قابل توجه نیست.اثری فوقاالعاده ضعیف همون بهتر که نبینین
علی اصغر نوروزی - 24 جولای, 2021
سلام مرسی خیلی خوشم اومده من علی اصغر دوست دارم دوباره ببینم جون مادرتون بذارین فیلم ببینم ببینم
علی اصغر نوروزی - 24 جولای, 2021
سلام من از فیلم رستاخیز خیلی خوشم میاد و خیلی دوست دارم این فیلم را دوباره ببینم از کارگردان و بازیگران فیلم تشکر می کنم که این فیلم ساختند
ناشناس - 19 آوریل, 2021
سلام علیکم.ببخشید بنده سوالی داشتم.اینکه آیا در این فیلم امکان پوشاندن صورت و سیمای حضرت قمر بنی هاشم (ع) وجود ندارد؟همانند سریال مختار نامه که صورت این بزرگوار را نورانی کرده بودند؟
آیا امکان انجام این عمل وجود ندارد؟
ما واقعا مشتاق دیدن این اثر هستیم.ان شاء الله روزی بتوانیم این روایت سینمایی از نهضت سیدالشهدا (ع) را ببینیم.
ما که پایمان به کربلا نرسید.
خدا قوت.التماس دعا یا علی مدد.
سیدمصطفی - 26 آوریل, 2022
وا چندسال دنبال این فیلمم چرا کاملشو انتشار نمیکنن?
روهام - 24 می, 2021
سلام. من فیلم رو دیدم. امکان نورانی کردن چهره وجود نداره چون فیلمبرداری با این فرض انجام شده که بازیگر نقش حضرت عباس دیده بشه. در صورت نورانی کردن فیلم حالت مسخره ای به خودش میگیره
حسین - 11 آوریل, 2021
سلام همچنان منتظر اکران قانونی رستاخیز هستیم
رایکار - 26 دسامبر, 2020
سلام خسته نباشید زمان انتشار فیلم رستاخیز کی هست؟
ابوالفضل - 03 سپتامبر, 2020
رستاخیز
ali - 20 آگوست, 2020
سلام خبری نیست از انتشار